Свято Новорічної ялинки в ліцеї

Завершення навчального семестру в ліцеї передує початку новорічних та Різдвяних свят, яких так чекають педагоги та учні, оскільки попереду –  зимові канікули. Весь  перший  семестр інженерно-педагогічний та учнівський колективи активно працювали над виконання своїх завдань, адже навчально-виховний процес був насичений різноманіттям районних і обласних конкурсів, змагань, олімпіад , тому  настав час підбиття проміжних підсумків і перепочити, щоб вже 15 січня 2018 р.  перегорнути нову сторінку історії закладу .

Традиційно напередодні новорічних свят, 27 грудня 2017 р.,  в  ліцеї відбулася  «Новорічна казка-2018».Змістовний за формою та цікавий за виконанням захід готували керівники гуртків художньої самодіяльності Сизоненко С.В. та Ільєнко Н.І. Розпочалося власне свято новорічним  вітанням заступника директора З НВихР Коропця С.М. , який подякував  за підтримку, яка додає сил працювати і рухатися далі і  щиро побажав міцного здоров’я та невичерпної енергії, родинного щастя і добробуту, гарного настрою та натхнення,щоб  новий,2018 рік ,став для часом позитивних змін і нових перемог, щоб удача зігрівала своєю посмішкою , а  оселі  завжди наповнювалися світлом добра та надії!

Глядачі в очікуванні новорічних вітань потрапили в дійство на чолі  з Дідом Морозом та Снігуронькою, бабою Палажкою та бабою Параскою. Святкового настрою додали казкові персонажі – Баба Яга та Кощій, гарним хореографічним виступом  вітали всіх присутніх Мотрона і Цвіточок. Глядачі взяли активну участь у новорічних іграх та отримали солодкі подарунки. Гарний святковий настрій дарували постійні  учасники художньої самодіяльності ліцею та ради гуртожитку: Матвієнко Аліна, Беспала Оксана,Тібеж Катерина, Ленько Валерій, Фесюн Юлія, Рекало Павло, Авраменко Олександр, Мойсеєнко Олена, Куліш Аліна, Макаренко Альона та інші активні учасники свята.

Хотілося б висловити щиру подяку учнівському та дорослому профспілковому комітету, адміністрації ліцею за підтримку у проведенні свята, адже лише спільними вдається долати труднощі. А кращі учні закладу, які старанно навчалися , були активними в громадському і спортивному житті ліцею,піднімали імідж ліцею в районних та обласних змаганнях і конкурсах протягом першого семестру 2017/2018 навчального року, в якості гарного бонусу отримали  грошові премії з стипендіального фонду, в якості гарного бонусу до грудневої стипендії .

Логічним продовженням новорічних святкувань було проведення Новорічного вогника для дітей працівників ліцею, який проходив в Будинку школярів . Ще напередодні свят – на день св. Миколая, діти працівників  ліцею отримали солодкі подарунки – чудові пакунки з цукерками. В численних конкурсах і розвагах брали участь не лише діти, але і їх батьки, і всі як приз отримав цукерки. Все відбувалося настільки цікаво і змістовно, що не встигли перехопити подих як казка підійшла до свого  логічного завершення, але залишилися приємні спогади і задоволення.

Велику вдячність висловлюємо профспілковому комітету ліцею (голова – Бахир Н.В) за свято і подарунки, адже, свято Нового року одне з найулюбленіших наших свят . Тож , з Новим , 2018.роком та Різдвом Христовим,А також Водохрещам , шановні працівники та учні  ,а також вся величезна громада системи професійної освіти!

 

 

З щирою повагою,

голова ради учнівського самоврядування ліцею

Анна Остапенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *