Зустріч з начальником управління освіти і науки

9 січня 2019 р. в актовому залі Сосницького ПАЛ відбулася зустріч начальника управління освіти і науки Чернігівської ОДА М.Конопацького з інженерно – педагогічним колективом ліцею.

На початку виступу Микола Анатолійович привітав працівників закладу з новорічними і різдвяними святами та розповів про мету відвідання Сосницького навчально – реабілітаційного центру, професійного аграрного ліцею та гімназії ім. О.Довженка- звітування про роботу управління та перспективи розвитку освітньої галузі  Чернігівщини.

Начальник управління освіти і науки накреслив тенденції розвитку освіти України, перші кроки становлення нової української школи, детально зупинився на перспективах розвитку професійної освіти України напередодні і після ухвалення Закону України “ Про професійну освіту ”,  особливостях оптимізації.

На завершення зустрічі, що проходила в надзвичайно теплій, толерантній  атмосфері М.Конопацький відповів на наболілі питання педагогів і щиро подякував за співпрацю, адже на порозі – початок нового навчального семестру,а отже початок клопіткої роботи на освітній ниві.

                                

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *