Новий – 2019 на порозі ліцею

 27 грудня в актовому залі ліцею відбувся традиційний захід на завершення року – “Новий – 2019 – й ”. Керівники гуртка вокального мистецтва Н.Ільєнко та А.Андрієнко підготували спільно з учнями святкову програму з запальними танцями, веселими новорічними піснями та традиційними символами Нового року – Дідом Морозом та Снігуронькою.

Справжнім відкриттям свята став виступ учнів 7 групи – Штигайла Сергія та Лукаша Максима, які під акомпанемент гітари виконали авторські українські пісні. Варто відзначити активність учнів 22 групи, адже саме вони підготували левову частку номерів свята. Так, без Юлії Фесюн, Альони Динько, Віти Семьонової, Марії Дьяченко, мабуть би, свято і не відбулося…

Порадували глядачів у залі виступи хлопців  – Олександра Коцуренка, Руслана Приймачка, Євгенія Кошарного, Віталія Оніщенка. Гарну хореографічну композицію підготували Аня Костюк та Яна Зимоздра.  Гумористична сценка з персонажами казок вдалася учням  8 і 22 груп.

Ведучі свята  – Топчій Денис та Костюк Аня нарешті представили головних осіб програми – Діда Мороза і Снігуроньку (О.Макаревич та Р.Чабак).

Засмутило учнів те, що не відбулася через технічні причини новорічна дискотека в центрі дозвілля  “Лотос”, що планувалася напередодні, але зі слів директора кінотеатру імені О.Довженка Юрія Єрмоленка, вона пройде одразу після новорічних канікул.

Вітаємо відмінників навчання

Проведені предметні олімпіади із загальноосвітніх предметів дали змогу виявити найбільш підготовлених і обдарованих учнів, а призери та переможці отримали матеріальне заохочення з стипендіального фонду.

Завершення семестру в навчальних групах, підведення підсумків півріччя, звіти – робота, що завершується керівниками груп, але вже сьогодні ми можемо привітати відмінників навчання, учнів які отримуватимуть підвищену стипендію:

  1. Мурай Ірина – 21 гр.
  2. Топчій Денис – 21 гр.
  3. Юхіменко Юлія – 21 гр.
  4. Щербина Світлана – 22 гр.

Ви  – молодці! Вітаємо!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *