Талановиті-талановиті в усьому

Гарною традицією в закладі стало щорічне проведення Кубку ліцею з волейболу, присвяченого Дню Збройних сил України. Цього року за почесний кубок і святковий торт від директора  ліцею А.Чабака змагалися команда викладачів (капітан С.Коропець) та збірна учнів (капітан А.Москаленко).  Принагідно слід зазначити, що за команду педагогів всю гру  відіграв і директор ліцею, продемонструвавши гарну фізичну підготовку та професійну майстерність, довівши що і після 60 можна тримати себе в  гарному тонусі  .

Початок гри ознаменувався стрімкими атаками команди викладачів і учні спочатку були дещо розгубленими, що й  зумовило їх поразку 25:15. Але потужна підтримка чисельних глядачів, зібраність учнівської збірної,  своєчасне проведення замін, дозволила учням вирівняти гру і перемогти в другій партії 25 : 23. Вирішальна, третя партія шальки терезів перехилила в бік більш досвідчених дорослих (вони ,до речі ,мають мають практику виступів на районних та обласних змагання) – 25 : 18 і 2:1 за  підсумками гри.

 Кубок переможцю з рук головного рефері – І.Вовкогона – отримав капітан команди викладачів, заступник директора С.Коропець, який головний приз-величезний торт  передав учням. Слід відзначити, що збірна ліцею була сформована з учасників спортивної секції з футболу, які довели свою професійну придатність і у іншому ігровому виді спорту- волейболі, тому,що талановиті-талановиті в усьому, адже такій підтримці глядачів, яких мала збірна учнів і яких зібралося багато в затишному спортивному залі ліцею варто по-доброму позаздрити.

                  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *