Осінь розпочинається святом Дня знань…

Саме такими словами розпочалася урочиста лінійка до Дня знань в Сосницькому ПАЛ 3 вересня 2018 року. Ведучі свята – А.Макаренко та А. Терьохіна розпочали перший виховний захід нового навчального року для понад 150 учнів нового і перехідного контингенту . 

Урочистою і святковою була атмосфера свята, адже це свято  не лише першокурсників першого курсу, але і всього злагодженого інженерно – педагогічного колективу, який своєчасно підготував ліцей до початку роботи.Право підняти національний прапор під музику державного гімну України  надали кращим учням ліцею – учню 1 групи Андрію Афоніну та учениці 22 групи Юлії Фесюн.

З вітальним словом до присутніх учнів, педагогів, працівників та батьків виступив заступник директора з НВихР Коропець С.М. Він побажав усім присутнім міцного здоров’я,  творчого натхнення,  успіхів і наснаги в нелегкій роботі на благо української держави, і насамперед привітав перший курс – учнів, які вперше переступили поріг ліцею.

Традиційно,перед загалом  виступили випускники нового навчального 2018 – 2019 року, які вже за два семестри отримають дипломи і які передали символічний ключ від знань першокурсникам .

І, як стало доброю традицією , на Перший урок, який в цьому році проводила викладач Коцуренко Н.А., до актового залу запросили учнів першого курсу. В добру путь і нехай щастить! 

                              

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *