Свято учнівської громади

“Студентська осінь – 2018” – під такою назвою цього року в ліцеї проходив огляд – конкурс художньої самодіяльності серед учнів навчального закладу.

Керівники гуртків художньої самодіяльності Н.Ільєнко та А. Андрієнко підготували захід, що пройшов  напередодні Всесвітнього Дня студента, яке відзначається щорічно в  Україні  17 листопада. Ведучими свята були учні І курсу – Б. Кулешов та Д.Топчій, і, треба зазначити, вони вели святкову програму урочисто і завзято.

З вітальним словом до учнів, викладачів, гостей виступила голова ради учнівського самоврядування Юлія Фесюн. Найрізноманітніші жанри учнівського мистецтва були представлені на огляді – конкурсі юних обдарувань, але хотілося б виділити  саме кращі виступи. Так, гарну жартівливу сценку з щоденних учнівських буднів продемонстрували Зимоздра Яна, Костюк Аня та  Сергушев Віталій  .

В пісенній номінації слід виокремити виступи Юлії Фесюн, Альони  Динько, Олександра Куцаренка, Руслана Приймачка, Віти Семенової та інших учнів. Не можна було не захоплюватися хореографічною композицією дівчат–кухарів, яку підготувала учениця ІІІ курсу Альона Макаренко. Заслуговує на увагу і танцювальний номер в парі з Павлом Малявком. Слід відзначити, що Альона з дитинства обожнює хореографію, дійсно має фахову підготовку з танців, неодноразово представляла заклад на обласних конкурсах, а її виступи справді зачаровують глядачів.

В цілому, варто сказати, що святкова програма була надзвичайно змістовною, цікавою і  напрочуд музичною. Разом з тим, це ще й була нагода проявити себе юним талантам ліцею, адже для багатьох з них це був дебют на сцені. Після святкової програми на учнів чекала студентська дискотека в центрі дозвілля “Лотос”, замовлена саме для учнів ліцею – тобто все  було для того, щоб запам’ятати свято студентів надовго. Попереду в учнів нелегкі випробування – завершення навчального семестру, участь в предметних олімпіадах, а ще – підготовка до різдвяних та новорічних свят.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *