“ Козацька наснага” і учнівський запал

З 2015 року, згідно Указу Президента України П.Порошенка 14 жовтня в України  щорічно відзначаться державне свято – День захисника України, тобто крім Дня козацтва, свята наших славних пращурів-запорожців, ми маємо вшановувати й тих хто захищає Вітчизну.

Традиційно, в ліцеї проходять виховні заходи в групах, бібліотеці, гуртожитку, що так подобаються учням.  Цьогоріч згідно плану навчально – виховної роботи  відбулося військово – патріотичне свято “Козацька наснага” між учнями випускних 4, 21, 22 груп (керівник ДПЮ А. Столітній).

Урочисту частину з вітальним словом до учасників і чисельних глядачів відкривав заступник директора з НВихР Коропець С.М. Компетентне журі (з дівчат) очолювала представниця учнівського комітету закладу  Юлія Фесюн , а ведучими свята були Аня  Костюк та Світлана Карпенко .

Власне, змагання проходили за кількома видами програми: підтягування на перекладині, підняття гирі, естафета з бігу з перешкодами та обведення м’ячем фігур. Завершальним, і як виявилося вирішальним туром, було перетягування канату.

За підсумками змагання деяку перевагу за балами і загальну перемогу здобула команда групи №4 (капітан Малиш І.), що отримала грамоту за здобуту вікторію, а урочисте вшанування кращих за номінаціями буде проходити на загальноліцейній лінійці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *