День вчителя в ліцеї

«Перша неділя жовтня розпочинається святом тих, хто своє серце віддає учням, обрав професію серцем і крокує по життю за власним покликанням – Днем вчителя »- таким був початок привітального слова заступника директора  з НВихР Коропця С.М з нагоди професійного свята педагогів в Сосницькому  ПАЛ.

Напередодні, 2 жовтня освітня громадськість ЗПО України відзначала День професійно – технічної освіти, а в цьому році це було 78 – річчя.

Ведучими святкової програми були Аня Костюк та Богдан  Кулешов. Урочиста частина розпочалася з  мелодії державного гімну України і продовжилася нагородженням кращих педагогів ліцею. Так на заслужений відпочинок пішов досвідчений майстер в/н Зайченко І.І., тому почесна грамота і грошова премія від директора ліцею Чабака А.В. дісталася  саме йому. Крім того, щорічно 30  вересня – Всесвітній день бібліотек і бібліотекар ліцею Очередько Л.В. отримала також грамоту за добросовісне виконання своїх посадових обов’язків та участь у обласних конкурсах.

Глядацький загал радували своїми виступами Юлія Фесюн, Віталія Отрощенко, О.Макій, І.Тарасенко, майстерно на гітарі вокальний номер виконав Олександр Макаревич.

 Але все приємне, на жаль, має властивість завершуватися і невдовзі свято підійшло до логічного завершення, але вже невдовзі наші юні таланти ліцею,майбутні зірочки, зможуть проявити себе на огляді – конкурсі художньої самодіяльності до Дня студента вже в листопаді .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *